Hirurgija dojki

Hirurgija dojki je danas jedan od najpopularnijih estetskih zahvata. Bilo da razmišljate o smanjenju, podizanju ili oblikovanju svojih dojki. Različiti su razlozi zbog kojih se žena odlučuje za povećanje, podizanje ili smanjenje dojki. Mi smo specijalizovani za sve vrste hirurgije dojke i omogućavamo da vam rezultati hirurškog zahvata obezbede zadovoljstvo svojim telom i samopouzdanje koje zaslužujete.

Povećanje dojki

Povećanje dojki je naš najčešće izveden hirurški zahvat kod žena i mnogi pacijenti primećuju izvanredno povećanje smopouzdanja posle operacije. Ako ste nesrećni veličinom svojih dojki savetujemo vam da zakažete konsultaciju sa našim iskusnim estetskim hirurgom.

Posle 14 dana možete da radite kao i obično
Sportskim aktivnostima se vraćate posle 6 nedelja.
Starost najmanje 18 godina.

Smanjivanje dojki

Žene sa prevelikim dojkama pate zbog fizičkih neugodnosti poput bolova u leđima ili vratu i preterano su okupirane svojim izgledom. Ako mislite da su vaše dojke nesrazmerno krupne ili utiču na vaše samopouzdanje, preporučujemo vam da zakažete konsultaciju sa našim iskusnim estetskim hirurgom koji će oceniti mogućnosti smanjenja dojki.

Mi obavljamo smanjenje dojki i kod onih žena koje žele da su njihove dojke srazmerne ostatku tela ili žele da uklone bol i neprijatnost u leđima uzrokovane prevelikim dojkama. Sama operacija traje oko 3 časa ali to zavisi od veličine vaših dojki i potrebe za premeštanjem bradavica da bi vaše dojke potom izgledale prirodno.

Anestezija
Hirurški zahvat : 2-3 časa
Sportske aktivnosti posle 6 nedelja
Starost nad 18 godina

Podizanje dojki

Neretko žene primećuju da se punoća njihovih dojki smanjila posle porođaja, znatnog gubitka telesne mase ili jednostavno tokom starenja. Sve više žena se odlučuje za obnavljanje prirodne punoće svojih dojki i vraćanje samopouzdanja svojim izgledom. Zahvat podizanja dojki može da se obavi samostalno ili se kombinuje sa implantatima da bi se dobile pune dojke. 

Anestezija
Hirurški zahvat: 1-2,5 časa
Sportske aktivnosti posle 6 nedelja
Starost najmanje 18 godina

Cena:

Navedene cene su samo približne. Mogu da variraju zavisno od stanja kože pacijenta. Pravu cenu je moguće odrediti samo posle lične konsultacije. Neke operacije obavljamo u bolnici tako da su samo konsultativni i kontrolni pregledi u našoj ordinaciji.